Medlemskap

Moving Art Company

Medlemskap


Välkommen i Moving Art Company!


Moving Art Company (MAC) startade 1999. Utvecklingen har gått explosionsartat framåt med Yoko Pietsch som eldsjäl och kärna i ett starkt ledarteam. Barn, ungdomar och vuxna deltar i aktiviteter med eurytmi, trummor, dans och sång. Terminskurser där arbetet resulterar i uppskattade föreställningar, veckokurser och workshops – läs mer här på hemsidan. MAC, föreningen med hjärtat i centrum, ska alltid stå för kvalitet, fantasi, trivsel och utveckling.


Vi som ledare – såväl på verksamhetsgolvet som i styrelsen, behöver känna att vi har en stark uppbackning i form av medlemmar som tror på det vi gör. Det är dessutom viktigt ur bidragssynpunkt från kommun att vi kan visa på ett stort medlemsantal. Ju fler medlemmar desto större bidrag. Ni kan bli ett stödjande och inspirerande nätverk i vårt arbete.


Därför hälsar vi Dig nu välkommen som medlem i MAC. 100 kr/kalenderår kostar det. Det vi i gengäld erbjuder Dig är att Du förhoppningsvis ska uppleva samma glädje som vi känner i att finnas med i denna kreativa förening. Du blir medagerande i en förening i stark utveckling.


Hur går det då till?


Anmäl dig här genom att sätta in 100kr på Bankgiro 333 0180

Skriv namn, personnummer, postadress, e-post, tel./mobil


Man kan också anmäla sig direkt till respektive verksamhetsledare.


Ensam är inte stark – låt oss bli många!
 
 
 
 

Moving Art Company © All Rights Reserved